RIPPED – 25 september t/m 8 oktober 2023

Najaarseditie: het effectieve sportprogramma RIPPED!

Wil jij na de zomer weer back in shape komen? Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken of af te vallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Puur PT bieden we een uniek sportprogramma aan dat jou helpt om weer back on track te komen. Lees verder en ontdek hoe je mee kunt doen.

Onze sportprogramma’s zijn speciaal ontworpen om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Met onze ontzettend leuke groep sport je vijf dagen per week op locatie. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit je trainingen haalt en gemotiveerd blijft. Daarnaast bieden we ook twee dagen thuisworkouts aan, zodat je altijd en overal aan je conditie kunt werken.

Wat ons programma extra speciaal maakt, is de persoonlijke ondersteuning die je krijgt via WhatsApp. Onze trainers staan altijd voor je klaar om je te motiveren en je vragen te beantwoorden. We geloven in de kracht van een sterke community en daarom zorgen we ervoor dat je je nooit alleen voelt tijdens je fitnessreis.

Onze trainingen zijn afwisselend en uitdagend. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. En na twee weken hard werken, sluiten we de trainingsperiode af met een super leuke activiteit. Zo belonen we niet alleen je inzet, maar zorgen we er ook voor dat je elke keer weer uitkijkt naar de volgende trainingsperiode.

Maar dat is nog niet alles! Gedurende de twee weken krijg je elke dag heerlijke sapjes van Zuss & Sap. Deze gezonde en voedzame sapjes helpen je om je energie op peil te houden en je lichaam te ondersteunen tijdens het sporten. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal optimaal kunt presteren.

Onze sportprogramma’s hebben zich in het verleden bewezen. Vele deelnemers hebben al zeer goede resultaten behaald en behouden. Dus waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om je aan te sluiten bij onze geweldige groep.

Ben je gemotiveerd om deel te nemen? Neem dan nu contact met ons op door te appen naar 06-24123939 of te mailen naar roene@puur-pt.nl. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen je doelen te bereiken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!