HET TEAM VAN PUUR-PT

WIJ ZIJN HET TEAM VAN PUUR-PT!

Welkom bij Puur PT, waar onze toegewijde en ervaren personal trainers klaarstaan om jou te begeleiden op je reis naar een gezonder en fitter leven.

Ons team bestaat uit een gepassioneerde groep professionals die geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk.

Onze trainers zijn niet alleen experts op het gebied van lichaamsbeweging, maar ze zijn ook enthousiast, empathisch en motiverend. Ze dagen je uit grenzen te verleggen en   ondersteunen je tijdens elke stap van je fitnessreis. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon aan je algehele fitheid wilt werken, ons team staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

We nodigen je uit om kennis te maken met ons team van personal trainers. Samen zullen we werken aan het transformeren van je leven, het creëren van nieuwe gewoonten en het bereiken van blijvende resultaten.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een gezonder, sterker en fitter leven met Puur PT.

Eigenaar Roene - Puur-PT

Roene

Ik ben Roene, 34 jaar jong, sinds 2022 eigenaresse van PUUR PT en PUUR Open Gym. Ik heb in 2021 de opleiding leefstijl coach afgerond bij Start to move, en daarnaast bootcamp en kettlebell cursussen gevolgd.

Circuittraining, HIIT trainingen, zwemmen, hardlopen, aquabootcamp zijn mijn passies en deze lessen geef ik dan ook erg graag.

Het is mijn passie om mensen te motiveren en om ze in beweging te krijgen, en plezier staat op nummer 1.

Bram Zwaan

Bram

Personal trainer
Groep les instructeur

Sinds 2022 ben ik werkzaam voor PUUR als personal trainer, wat ik met veel plezier doe. Naast puur geef ik ook voor me zelf personal training en online coaching. Het leukste vind ik doelgericht trainen met mensen naar bijvoorbeeld afvallen of spiermassa aankomen. Naast het training geven heb ik zelf gevoetbald tot mijn 25ste krachttraining doe ik sinds mijn 15e en tennis nu sinds kort.

Opleidingen:
Milo education
Overload top trainer A
Fit vak A&B
Sportvoeding (afronden in 2024)

Jason - Personal Trainer

Jason

Mijn naam is Jason Kok.
Ik ben 23 jaar oud.
Werkzaam bij PUUR personal training vanaf 2020 dus bijna 4 jaar betrokken bij het bedrijf!
Ik heb MBO 4 afgerond Sport en Bewegen in Alkmaar waarbij ik Fitvak A, alle groepslessen en 1 jaar Personal training heb gevolgd.

Zelf ben ik een energieke/enthousiaste maar ook spontane jongen, zou graag met jullie aan de slag willen gaan en jullie doelen samen te gaan behalen!

Jesse - Trainer Puur-PT

Jesse

Zo’n 7 jaar geleden liep ik bij PUUR binnen als stagiair voor mijn NASM PT diploma wat ik als ‘keuzevak’ volgende op de ALO te Amsterdam.
Inmiddels ben ik al 4 jaar in het onderwijs werkzaam als gymdocent maar ik heb nooit afscheid kunnen nemen van het vak PT omdat de afwisseling met het onderwijs (kinderen) en PT (met volwassenen) juist zo leuk is!

Ik geef mijn lessen altijd met veel energie en passie voor het vak en probeer net als in het onderwijs zoveel mogelijk te differentiëren! Het is mijn taak om de klanten zo goed moet uit te dagen op niveau en elementen die de klant leuk vindt te verwerken in de les. Denk hierbij aan (sportspecifieke) oefeningen zoals (kick)boxen.

Zelf ben ik in de fitness vooral met hypertrofieoefeningen bezig en vanuit mijn vak kom ik natuurlijk in contact met allerlei verschillende sporten!

NIEUWSGIERIG OF SPORTEN BIJ PUUR-PT IETS VOOR JOU IS?

Paul - Trainer Puur-PT

Paul

Medisch personal trainer
Masseur
Looptrainer

Sinds 2019 ben ik trainer bij PUUR personaltrainer. Ik zie het menselijklichaam als een puzzel en dat brengt altijd een uitdaging met zich mee. Die uitdagingen ga ik graag met jullie aan. Naast mijn werkzaamheden bij PUUR ben ik ook werkzaam als Hoofdtrainer bij een atletiekvereniging in Amsterdam Noord. In mijn vrijetijd train ik voor het onderdeel Kogelstoten wat ik op nationaal niveau doe. Daarnaast discgolf (frisbee golf) ik graag met vrienden en kennissen.

Kick - Personal Trainer

Kick

Personal trainer

Ik ben nu 2 jaar actief als personal trainer na jaren lang op hoog niveau gevoetbald te hebben. Ik haal er energie uit om mensen beter te laten bewegen en zich fitter te laten voelen. Naast Puur ben ik ook actief als performance coach bij Physiolab in Amsterdam en als zzp’er in Wormerveer.

Pim - Trainer Puur-PT

Pim

Ik ben afgestudeerd van Sport & Bewegen als personal trainer en sportmasseur. Op het moment studeer ik ook door bij het hbo, wat mij veel helpt bij het doen van onderzoek. Hierdoor kan ik op mijn trainingen ondersteunen op basis van feiten en ga ik een stap verder om te zorgen dat de trainingen geheel op u is afgestemd. Ik haal veel inspiratie op uit Crossfit en functional training. zelf ben ik ook enkele dagen per week te vinden in een Crossfit box!

Zoe - Trainer Puur-PT

Zoe

Ik ben Zoe de Hoog, 22 jaar en ik kom uit Hoorn. Ik werk nu al meer dan 3 jaar met veel plezier bij Puur. Ik heb hiervoor sport en bewegen op het Horizon college gedaan in Alkmaar, waarnaar ik in het eerste jaar hier begon als stagiair samen met Jason. Ik geef de meeste van de tijd PT en soms SGT. Naast dat ik werk bij Puur, studeer ik aan de Hoge school van Amsterdam. Ik volg hier de opleiding voeding en Diëtetiek. Sport is echt mijn passie en dat wil ik graag overbrengen naar de klanten. Ik sta regelmatig zelf in de gym, padel ik met vrienden en ben ik niet vies van een goed festival/feestje!

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Gratis intake bij Puur-PT

NIEUWS & UPDATES

RIPPED SPRING EDITION

RIPPED SPRING EDITION

12 mrt 2024

Wil jij ook op tijd fit zijn voor de zomer?Afvallen? De suikers van de afgelopen tijd even achter je laten en jezelf een gezond en vitaal 2024 gunnen? De deelnemers van de vorige editie zijn gemiddeld …. kilo afgevallen. Pak je kans! Dit is je moment!! 5x per week trainen van 6-7 uur.Inclusief voedingsplan, sapjes…

Lees verder

25-31 mei 2024 – Sport en Wellness week

12 mrt 2024

✨ Sport Wellness Week ✨Door Puur PT & MAIA RETRAITS 7 dagen lang met een kleine groep iedere dag sporten en te gekke activiteiten ondernemen tijdens deze sport retraite. Je verblijft in een luxe villa voor €1699,- incl. vlucht, trainingen, alle activiteiten en maaltijden! Na deze 7 dagen in het heerlijke Andalusië ga je opgeladen…

Lees verder
Lezing Monique Prins : Brain & Balance coach

Meld je aan voor de lezing van Monique Prins: Brain & Balance Coach

27 nov 2023

Monique is Brain & Balance Coach en leert jou de onvoorstelbare mogelijkheden van je brein te begrijpen, zodat je je gedrag kunt veranderen waardoor je meer geluk en gezondheid in je leven kunt ervaren. Wanneer: dinsdag 16 januari 2024 van 19.00 – 20.30 uur. Aanmelden: roene@puur-pt.nl

Lees verder

Sport & Wellness week

02 nov 2023

25 tot en met 31 mei 2024 – Andalusië, Spanje 7 dagen genieten, wie wil dat nou niet? Droom jij ook van een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontspanning? Wij hebben de perfecte reis voor jou! Ontdek Andalusië met ons unieke aanbod: 🏋️‍♂️ Een afwisselend trainingsprogramma om je geest en lichaam te versterken. 🏊‍♂️ Spannende…

Lees verder

Run KWF

02 nov 2023

42 km hardlopen voor het goede doel! Ik (Roene) heb mij ingeschreven voor de marathon van Rotterdam, ja de hele!!! Maar… ik doe niet zo maar mee. Ik ren voor het KWF. Ik heb ook een team pagina aan kunnen maken waardoor mensen ook nog kunnen aanhaken bij mij zodat we hem samen kunnen rennen!…

Lees verder

Ripped Dry January

02 nov 2023

Wil jij na de feestdagen weer back in shape komen? Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken of af te vallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Puur PT bieden we een uniek sportprogramma aan dat jou helpt om weer back on track te komen. Lees verder…

Lees verder

HYROX PFT komt naar Zwaagdijk!

02 okt 2023

Hoe gaaf is dit?Heb jij altijd al een keer mee willen doen maar vind je de officiële HYROX net een stap te ver? Dan is dit je kans! Met deze test kan je kijken of je het leuk vind, of je de uitdaging aandurft en of je je kan kwalificeren voor de echte HYROX GAMES!…

Lees verder

RIPPED – 25 september t/m 8 oktober 2023

26 jun 2023

Najaarseditie: het effectieve sportprogramma RIPPED! Wil jij na de zomer weer back in shape komen? Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken of af te vallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Puur PT bieden we een uniek sportprogramma aan dat jou helpt om weer back on…

Lees verder

23 juni 2023 – PUUR PT BBQ & OPENING OPEN GYM!

01 jun 2023

Samen lekker eten en kletsen op de barbecue van Puur PT! Geweldig nieuws! Het is tijd om je zomerse agenda aan te vullen, want de Puur BBQ staat weer voor de deur! Dus pak je agenda erbij, blokkeer de datum (23 juni a.s.) en zorg ervoor dat je erbij bent. Lekker eten, drinken en een…

Lees verder
Ripped 5 tm 18 juni 2023

RIPPED – 5 juni t/m 18 juni 2023

01 jun 2023

Bereid je voor op de zomer met het effectieve sportprogramma RIPPED! Wil jij de zomer stralend en zelfverzekerd ingaan? Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken of af te vallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Puur PT bieden we een uniek sportprogramma aan dat jou helpt…

Lees verder