Ripped Dry January

Wil jij na de feestdagen weer back in shape komen? Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken of af te vallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Puur PT bieden we een uniek sportprogramma aan dat jou helpt om weer back on track te komen. Lees verder en ontdek hoe je mee kunt doen.

Wordt de beste versie van jezelf in 2024 met het programma “Ripped Dry January” – de ultieme 14-daagse transformatie-uitdaging! 🏋️‍♂️

We beginnen de dag met de juiste energie! Training van 06:00 tot 07:00 uur. Start je dag vol kracht! Woensdag is jouw thuisworkoutdag en zondag? Dat is je welverdiende rustdag.

✨ 5 keer per week knallen met professionele trainingen op onze toplocatie. Weg met die extra kerstkilo’s!
✨ Een uitgebalanceerd voedingsplan om je energie op peil te houden, en metingen voor en na om je vooruitgang te meten. Say hello to the new you!
✨ Kies tussen een smaakvol Vegetarisch of Smaakvol Vleesdieet. We passen ons aan jouw wensen aan! ✨ We laten geen ruimte voor verveling! Geniet van een afwisselend sportprogramma dat je elke dag opnieuw uitdaagt. Geen saaie workouts!
✨ De grande finale: een epische laatste training, gevolgd door een heerlijke lunch en een speciale verrassing. Je hebt het verdiend!
✨ Optie voor 2 verfrissende ZussenSapjes per dag om je reis nog succesvoller te maken. It’s your choice! ✨ Alles inclusief voor slechts €275. Geen zin in sapjes? Geen probleem! Doe mee voor maar €170.

Ben je gemotiveerd om deel te nemen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door te appen naar 06-24123939 of te mailen naar roene@puur-pt.nl.

Ben jij klaar om 2024 met een knal te beginnen? Meld je nu aan voor “Ripped Dry January” en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven! 💥